Contact en samenwerken

Dierengekkies is hét online magazine voor alle huisdiereigenaren en dierenliefhebbers. Op Dierengekkies kan onze doelgroep terecht voor handige tips, tricks, leuke weetjes, prachtige kiekjes, grappige quotes en persoonlijke verhalen!

Contact met ons opnemen? Dat kan via redactie@dierengekkies.nl.

Persberichten

Wil je ons een persbericht sturen? Leuk! Mail je persbericht naar redactie@dierengekkies.nl. Wij ontvangen graag persberichten over alles wat met dieren te maken heeft.

Reviews

Wil jij een product onder de aandacht brengen? Op zoek naar iemand die een goede test doet en een eerlijke review schrijft? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Van speciale dierenharen stofzuigers tot aan speelgoed en uitlaatriemen, wij testen het allemaal!

Winacties

Samen een winactie organiseren? Daar zijn we dol op! (en onze lezers natuurlijk al helemaal). Breng jij graag een artikel of je merk onder de aandacht door middel van een winactie? Laten we samen de mogelijkheden bekijken. Van een actie op het blog tot aan het verspreiden van de actie op (paid) social media. We bedenken graag een creatieve en leuke actie.

Gesponsorde post (Advertorial)

Interesse in een gesponsorde post? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken via redactie@dierengekkies.nl. Indien er sprake is van een betaalde samenwerking dan plaatsen wij de volgende tekst bij het artikel: Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Bannering

Prominent in beeld zijn op de homepage van Dierengekkies.nl? Dat kan. Je kunt kiezen voor een banner direct onder het menu (afmetingen 1170 x 90 px) en/of een banner in de sidebar!